Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 200 g massa folhada
- 1 c. sopa de mistura de sementes
- 1 c. sopa de mistura de ervas aromáticas secas
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. sopa de sementes de mostarda
- 20 g talo de aipo
- 30 g azeite
- 350 g batata s/ casca, cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 100 g água
- 1 c. chá de caldo de galinha caseiro
- 500 g peito de frango s/ pele e s/ osso cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 150 g natas, min. 30% de gordura, mais q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2807 kJ / 670.9 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 380.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 godz. 45 min
Lasanha de raviolis com carne picada
1u. 40min
Pernas de frango ao sal com batatas picantes
1 Std. 20 Min
Fraca em crosta de farinha e sal com legumes
2u. 30min
Guisado de perú coberto
1 Std. 5 Min
Frango marroquino
30 min
Rolo recheado com espinafres e queijo
50 min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10h
Frango no forno com massinha
2h
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1 Std. 15 Min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1 Std.