Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 65 g di burro
- 200 g di filetti di sogliola a pezzetti, (senza pelle e senza lische)
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2058 kJ / 492 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 264.2 mg
Alternativní recepty
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto zafferano e speck
35min
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Nasello al cartoccio con verdure
1h
Menù: Risotto ai gamberi; Spiedini di pesce e Mousse di ricotta e cioccolato (Bimby Friend)
1h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Tartine con gelatina
2hod. 30min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto mimosa
55 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40min