Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 65 g di burro
- 200 g di filetti di sogliola a pezzetti, (senza pelle e senza lische)
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2058 kJ / 492 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 264.2 mg
Alternativní recepty
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Cotolette di spinaci
1h
Burger di gamberi
30 min
Menù: Sformato di salmone; Bavette alla crema di piselli e pancetta; Plumcake alle nespole (Bimby Friend)
1h 30min
Pasticcio di baccalà
40 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min