Svampe med spinat- og parmesanfyld
TM6 TM5

Svampe med spinat- og parmesanfyld

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 60 g parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 16 champignoner, friske store (ca. 400 g)
  • 2 - 3 fed hvidløg efter smag
  • 20 g olivenolie plus ekstra til at smøre med
  • 300 g helbladet spinat, frost optøet og overskydende vand presset ud
  • 60 g creme fraiche 38 %
  • ¼ tsk timian, tørret
  • ½ tsk havsalt
  • 2 knivspids sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
128 kcal / 536 kJ
Protein
6 g
Tuk
11 g
Sacharidy
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše