Zařízení & příslušenství
Svampe med spinat- og parmesanfyld
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portioner
Suroviny
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)60 g
-
champignoner, friske store (ca. 400 g)16
-
fed hvidløg efter smag2 - 3
-
olivenolie plus ekstra til at smøre med20 g
-
helbladet spinat, frost optøet og overskydende vand presset ud300 g
-
creme fraiche 38 %60 g
-
timian, tørret¼ tsk
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tuk
11 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Low carb
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Žádné hodnocení