Svampe med spinat- og parmesanfyld

Svampe med spinat- og parmesanfyld

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portioner

Suroviny

  • parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
    60 g
  • champignoner, friske store (ca. 400 g)
    16
  • fed hvidløg efter smag
    2 - 3
  • olivenolie plus ekstra til at smøre med
    20 g
  • helbladet spinat, frost optøet og overskydende vand presset ud
    300 g
  • creme fraiche 38 %
    60 g
  • timian, tørret
    ¼ tsk
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 536 kJ / 128 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše