
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
- 16 champignoner, friske store (ca. 400 g)
- 2 - 3 fed hvidløg efter smag
- 20 g olivenolie plus ekstra til at smøre med
- 300 g helbladet spinat, frost optøet og overskydende vand presset ud
- 60 g creme fraiche 38 %
- ¼ tsk timian, tørret
- ½ tsk havsalt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 128 kcal / 536 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55 min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1 godz.
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen