Kyllinge- og blomkålssuppe
TM6 TM5 TM31

Kyllinge- og blomkålssuppe

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 4 kviste persille, frisk
  • 2 skalotteløg, halveret
  • 1 fed hvidløg
  • 30 g selleristilk, skåret i mindre stykker
  • 20 g ingefær, skrællet og skåret i mindre stykker
  • 40 g olivenolie
  • 500 g blomkålsbuketter
  • 150 g gulerødder, skåret i skiver 0,5 cm
  • 600 g vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 2 tsk gurkemeje, stødt
  • 500 g kyllingebryst, uden skind og ben, skåret i mindre stykker (3-4 cm)

Nutriční hodnoty
na 4 portioner
Kalorie
5317 kJ / 1270.8 kcal
Protein
127.8 g
Sacharidy
69 g
Tuk
55.4 g
Nasycený tuk
9.2 g
Vláknina
20.4 g
Sodík
550.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty