Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kviste persille, frisk
- 2 skalotteløg, halveret
- 1 fed hvidløg
- 30 g selleristilk, skåret i mindre stykker
- 20 g ingefær, skrællet og skåret i mindre stykker
- 40 g olivenolie
- 500 g blomkålsbuketter
- 150 g gulerødder, skåret i skiver 0,5 cm
- 600 g vand
-
1
spsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 2 tsk gurkemeje, stødt
- 500 g kyllingebryst, uden skind og ben, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 4 portioner
- Kalorie
- 5317 kJ / 1270.8 kcal
- Protein
- 127.8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 55.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 20.4 g
- Sodík
- 550.7 mg