Cremet blomkålssuppe
TM6 TM5 TM31

Cremet blomkålssuppe

5.0 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g olivenolie plus ekstra til servering
  • 20 g smør, usaltet
  • 60 g skalotteløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 500 g blomkålsbuketter (nettovægt)
  • 200 g kartofler skåret i mindre stykker (1-2 cm)
  • 600 g vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 2 knivspids muskatnød, stødt
  • 10 kviste purløg, frisk fint hakket

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
198 kcal / 828 kJ
Protein
5.2 g
Tuk
14.6 g
Sacharidy
12.2 g
Vláknina
3.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše