Cremet blomkålssuppe

Cremet blomkålssuppe

5.0 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 portioner

Suroviny

  • olivenolie plus ekstra til servering
    20 g
  • smør
    20 g
  • skalotteløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    60 g
  • blomkålsbuketter (nettovægt)
    500 g
  • kartofler skåret i mindre stykker (1-2 cm)
    200 g
  • vand
    600 g
  • grøntsagsbouillon
    1 spsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • muskatnød, stødt
    2 knivspids
  • purløg, frisk fint hakket
    10 kviste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.2 g
Kalorie 828 kJ / 198 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše