
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olivenolie plus ekstra til servering
- 20 g smør, usaltet
- 60 g skalotteløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 500 g blomkålsbuketter (nettovægt)
- 200 g kartofler skåret i mindre stykker (1-2 cm)
- 600 g vand
-
1
spsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 2 knivspids muskatnød, stødt
- 10 kviste purløg, frisk fint hakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 198 kcal / 828 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení
Aubergine cream soup
Žádné hodnocení
Kyllingelaksa
30min
Kartoffelsuppe med topping
Žádné hodnocení