Caramelle gommose al mango

Caramelle gommose al mango

2.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
30 pezzi

Suroviny

  • 200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
  • 150 g di zucchero
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 20 g di gelatina in polvere neutra
  • 85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3.8 g
Kalorie 159.2 kJ / 38.4 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 5.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...