Zařízení & příslušenství
Kålsuppe
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portioner
Suroviny
-
fed hvidløg2
-
løg skåret i halve80 g
-
fennikelfrø, tørret1 tsk
-
olivenolie40 g
-
vand600 g
-
salt, fint1 tsk
-
hvidkål skåret i strimler400 g
-
kartoffel skåret i mindre stykker (1-2 cm)200 g
-
smørbønner, fra dåse200 g
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.3 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sanselige supper
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cremet blomkålssuppe
50min.
Gulerods- og sellerisuppe
45min.
Cremet tomatsuppe
30min.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení