
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olivenolie
- 120 g løg opdelt
- 250 g porrer skåret i stykker
- 200 g kartofler skåret i stykker
- 600 g vand
- 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
- 1 tsk havsalt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 400 g asparges, grønne træagtige ender fjernet
- 2 tsk timianblade, friske
- 1 tsk merian, tørret
- 10 purløg, frisk klippet, til pynt
- fløde til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 177.7 kcal / 743.6 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 7.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 495.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blomkålssuppe med ost
30 min
Kartoffelgullasch
1 godz.
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen