Cremet suppe med asparges, kartoffel og porre
TM6 TM5 TM31

Cremet suppe med asparges, kartoffel og porre

4.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g olivenolie
  • 120 g løg opdelt
  • 250 g porrer skåret i stykker
  • 200 g kartofler skåret i stykker
  • 600 g vand
  • 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 1 tsk havsalt
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • 400 g asparges, grønne træagtige ender fjernet
  • 2 tsk timianblade, friske
  • 1 tsk merian, tørret
  • 10 purløg, frisk klippet, til pynt
  • fløde til pynt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
177.7 kcal / 743.6 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
7.9 g
Sacharidy
24.9 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sodík
495.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše