Zařízení & příslušenství
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 portioner
Suroviny
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering25 g
-
porrer fint skåret80 g
-
kartofler skrællet og skåret i mindre stykker380 g
-
Karl Johan-svampe, tørrede gennemblødt og klemt10 g
-
vand380 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
parmaskinke skåret i tynde strimler1 skive
-
purløg, frisk fint hakket4 kviste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.5 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tuk
17.9 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
32.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sanselige supper
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cremet blomkålssuppe
50min.
Gulerods- og sellerisuppe
45min.
Cremet tomatsuppe
30min.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení