Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
TM6 TM5 TM31

Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 25 g ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
  • 80 g porrer fint skåret
  • 380 g kartofler skrællet og skåret i mindre stykker
  • 10 g Karl Johan-svampe, tørrede gennemblødt og klemt
  • 380 g vand
  • 1 tsk grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 1 skive parmaskinke skåret i tynde strimler
  • 4 kviste purløg, frisk fint hakket

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
322 kcal / 1347 kJ
Protein
9.5 g
Tuk
17.9 g
Sacharidy
32.7 g
Vláknina
4.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše