
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
- 80 g porrer fint skåret
- 380 g kartofler skrællet og skåret i mindre stykker
- 10 g Karl Johan-svampe, tørrede gennemblødt og klemt
- 380 g vand
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 1 skive parmaskinke skåret i tynde strimler
- 4 kviste purløg, frisk fint hakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 322 kcal / 1347 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Cremet blomkålssuppe
50min
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1h
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración