Cremet fennikel- og gulerodssuppe
TM6 TM5 TM31

Cremet fennikel- og gulerodssuppe

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 50 g parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 350 g fennikel, frisk skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 250 g gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 40 g porrer skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
  • 500 g vand
  • 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 1 knivspids salt, fint (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
170 kcal / 711 kJ
Protein
6.1 g
Tuk
13.6 g
Sacharidy
6.1 g
Vláknina
4.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše