Cremet fennikel- og gulerodssuppe

Cremet fennikel- og gulerodssuppe

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portioner

Suroviny

  • parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
    50 g
  • fennikel, frisk skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    350 g
  • gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    250 g
  • porrer skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    40 g
  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
    30 g
  • vand
    500 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • salt, fint (volitelně)
    1 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.1 g
Kalorie 711 kJ / 170 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše