
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g parmesanost
- 30 g bladselleri skåret i mindre stykker
- 50 g løg skåret i mindre stykker
- 30 g gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2 cm)
-
2
blade salvie, frisk vasket og tørret
nebo 1 tsk salvie, tørret - 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 250 g græskar, frisk skåret i mindre stykker (1 cm)
- 250 g blomkål i buketter
- 250 g romanesco blomkål i buketter
- 1000 g vand
-
1
spsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 100 g pasta små, fx risoni pasta
- 1 knivspids salt, fint (volitelně)
- 1 spsk persille, frisk hakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 153 kcal / 639 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Cremet blomkålssuppe
50min
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1hod.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení