Græskar- og blomkålssuppe
TM6 TM5 TM31

Græskar- og blomkålssuppe

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 20 g parmesanost
  • 30 g bladselleri skåret i mindre stykker
  • 50 g løg skåret i mindre stykker
  • 30 g gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2 cm)
  • 2 blade salvie, frisk vasket og tørret
    nebo 1 tsk salvie, tørret
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 250 g græskar, frisk skåret i mindre stykker (1 cm)
  • 250 g blomkål i buketter
  • 250 g romanesco blomkål i buketter
  • 1000 g vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 100 g pasta små, fx risoni pasta
  • 1 knivspids salt, fint (volitelně)
  • 1 spsk persille, frisk hakket

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
153 kcal / 639 kJ
Protein
5.6 g
Tuk
6.6 g
Sacharidy
17.7 g
Vláknina
4.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše