Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 25 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 30 g d'huile de sésame
- 25 g de miel
- 60 g de sauce de soja légère
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 200 g de riz long (temps de cuisson 18 minutes)
- 250 g de fenouil, coupé en morceaux
- 4 filets de cabillaud (125 g chacun env.)
- 80 g de poireau, coupé en rondelles
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 1 citron vert, coupé en tranches
- persil frais, pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Tajine de poissons au curry
45min
Cabillaud au chorizo
35min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Salade de poulet, pêches et épinards aux noix
20min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Thon mariné à l'asiatique snacké
45min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min