Zařízení & příslušenství
Zoetzure vis met rijst
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porties
Suroviny
-
jasmijnrijst250 g
-
geklaarde boter20 g
-
verse ananas in stukken (3,5 cm)400 g
-
suiker30 g
-
paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)200 g
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
teentjes knoflook2
-
uien in 8 gesneden120 g
-
olie20 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken470 g
-
lichte sojasaus30 g
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
Shaoxing rijstwijn15 g
-
rijstazijn30 g
-
ketchup30 g
-
zout1 ½ tl
-
witvisfilet in blokjes (4-5 cm)400 g
-
water1 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lente-ui gehakt, als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie (volitelně) om te besprenkelen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1320.2 mg
Protein
27.1 g
Kalorie
2279.3 kJ /
544.8 kcal
Tuk
12.4 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
80.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese keuken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Žádné hodnocení
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Cholent
Žádné hodnocení
Aardappeltortilla met chorizo
50min.
Cashew- en kokosmelk
10min.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min.
Turkse moussaka
1hod. 10min.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2hod.
Vegetarische bruine rijst
40min.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min.
Noten bolognese
35min.