Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g geklaarde boter
- 400 g verse ananas, in stukken (3,5 cm)
- 30 g suiker
- 200 g paprika, in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)
- 20 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, in 8 gesneden
- 20 g olie
- 470 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 30 g lichte sojasaus
- 10 g zwarte azijn, Chinkiang
- 15 g Shaoxing rijstwijn
- 30 g rijstazijn
- 30 g ketchup
- 1 ½ tl zout
- 400 g witvisfilet, in blokjes (4-5 cm)
- 1 el water
- 1 el maïzena (zetmeel)
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- sesamzaad, om te bestrooien
- geroosterde sesamolie, om te besprenkelen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2279.3 kJ / 544.8 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 80.9 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1320.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van basmatirijst
35min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Žádné hodnocení
Mango, banaan en bosbessenpuree
Žádné hodnocení
Kimchi mac&cheese
50min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Kaneelrolletjes met glazuur
2j 30 menit
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Thaise rode curry
1h
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Koken van bulgur
35min
Roergebakken champignons
55min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min