Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
nebo 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1678.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
No ratings
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Koken van gierst
No ratings
Noten bolognese
35min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min