Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
nebo 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1678.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Žádné hodnocení
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Hong Kong rijst met worst
Žádné hodnocení
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min