
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g korte korrel rijst japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd
nebo 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
- 370 g water en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui gehakt, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 428.1 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1678.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Kip katsu curry met rijst
1hod. 40min
Soba noodle mee goreng
40min
Zoete aardappellasagne
1hod. 20min
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Naan (Hindoe brood)
2hod.
Spaanse brunch
1hod. 15min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1hod. 40min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16hod. 50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gebakken buns
Žádné hodnocení