Kantonese gebakken rijst met garnalen

Kantonese gebakken rijst met garnalen

4.1 14 rating
Příprava 5min.
Celkový 50min.
3 porties

Suroviny

  • korte korrel rijst japonica
    250 g
  • middelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd
    250 g
    250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken
  • groene erwten (vers of diepvries)
    50 g
  • zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
    50 g
  • water en iets meer om de rijst te dekken
    370 g
  • lichte sojasaus
    20 g
  • geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen
    10 g
  • oestersaus
    20 g
  • rijstazijn
    10 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • lente-ui gehakt, als afwerking

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1678.3 mg
Protein 19 g
Kalorie 1791 kJ / 428.1 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 74.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...