Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 3 porties
- Kalorie
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Sacharidy
- 215.7 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 5453.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Vegetarische bruine rijst
40min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h