Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 998.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thaise burgers
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Spaanse brunch
1h 15min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Žádné hodnocení
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Žádné hodnocení
Mediterrane kippenpastei
50min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Chinees varkensvlees met groenten
1u. 20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min