
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g uien gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 10 g verse basilicumbladeren
- 150 g droge pasta type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g bevroren doperwten
- verse basilicumbladeren als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 497.8 kcal / 2082.6 kJ
- Protein
- 37.2 g
- Tuk
- 21.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 998.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hartige ratatouille taart
1h 30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Mediterrane kippenpastei
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min