Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 10 g verse basilicumbladeren
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g bevroren doperwten
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 998.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola taart
Žádné hodnocení
Cholent
Žádné hodnocení
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Arabische kip met couscous
45 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Burrito ontbijt
Žádné hodnocení
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Vislasagne met courgette
1h