Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
nebo 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 998.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Ratatouille galette
1 godz. 30 min
Cholent
Žádné hodnocení
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Lamsspiesjes
Žádné hodnocení
Kip garam masala
50 min