
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di porro la parte bianca (3 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia foglia di alloro fresca lavata
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresca lavate
- 300 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate (peso netto)
- 900 g di brodo vegetale
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi finferli freschi
- 70 g di speck a listarelle
- 5 - 6 fili di erba cipollina fresca tritata, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 368.8 kcal / 1543.3 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 17.1 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 318.1 mg
Alternativní recepty
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2hod. 30min
Pere al vino con crema inglese
4hod. 30min
Pie salata di zucca
1hod. 30min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10hod. 30min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto
2hod. 10min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1hod. 10min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min