Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di porro la parte bianca (3 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia foglia di alloro fresca, lavata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate (peso netto)
- 900 g di brodo vegetale
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi finferli freschi
- 70 g di speck a listarelle
- 5 - 6 fili di erba cipollina fresca tritata, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1543.3 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 318.1 mg
Alternativní recepty
Crema di zucca e zenzero
35min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Salsa bernese
20 min
Petto di pollo ripieno al brie e mirtilli rossi
45 min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Spritz ai lamponi
15min
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40 min
Mousse di ricotta all'arancia
15min
Vellutata di castagne con porcini
50min
Zuppa di ceci e castagne
1 Std. 20 Min