Crema di castagne con finferli e speck

Crema di castagne con finferli e speck

4.6 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di porro la parte bianca (3 cm)
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 foglia foglia di alloro fresca lavata
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 400 g di castagne cotte e pelate (peso netto)
  • 900 g di brodo vegetale
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di funghi finferli freschi
  • 70 g di speck a listarelle
  • 5 - 6 fili di erba cipollina fresca tritata, per guarnire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 318.1 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 1543.3 kJ / 368.8 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 9.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 42.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...