Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di sedano a pezzi
- 20 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 350 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
- 350 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
- 650 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di code di gambero fresche, pulite e sgusciate
- prezzemolo fresco tritato, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1029.3 kJ / 246 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 667.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di ceci
1h 10 min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di fagioli borlotti
1u.
Vellutata di lenticchie
1 godz. 30 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata di ceci e gamberi
40min