Zařízení & příslušenství
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1223 mg
Protein
16.3 g
Kalorie
1797.4 kJ /
429.6 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
14.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
75.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Boston Baked Beans
20min.
Satay Tofu Kebabs
1hod. 5min.
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1hod.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.