Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

4.3 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Buckwheat Pasta
  • water
    150 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting
    300 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Veggie Ragout
  • garlic clove sliced
    1
  • olive oil
    30 g
  • onion cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • courgette cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • passata
    400 g
  • water plus extra for cooking pasta
    100 g
  • tinned lentils drained
    200 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh basil leaves
    5

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1223 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1797.4 kJ / 429.6 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 14.3 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 75.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...