Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 1223 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min