![Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67d7cba4add96a83d97a3b0a37a9603f/Derivates/311437aad5903b0752f5b5ec1836bf45455f4a6c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 1223 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1sa
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 dk
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min