Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína

Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína

Žádné hodnocení
Příprava 30min
Celkový 10hod. 30min
16 porcí

Suroviny

Masová terina
  • kachních jater foie gras, polovařených
    300 gramů
    300 gramů drůbežích jater
  • mletého nového koření
    ½ čajové lžičky
  • soli
    2 polévkové lžíce
  • mletého černého pepře
    2 špetky
  • koňaku armagnacu
    1 polévková lžíce
  • sušených fíků
    150 gramů
  • uzené slaniny, na plátky
    350 gramů
  • čerstvé petržele pouze lístky
    3 snítky
  • mletého vepřového masa
    450 gramů
  • mletého kuřecího masa
    350 gramů
  • smetany
    150 gramů
  • brandy
    40 gramů
  • soli
    1 rovná čajová lžička
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • pistáciových oříšků, neslaných, loupaných nebo solených
    50 gramů
Fíkové chutney
  • cibule napůl
    100 gramů
  • fíků nakrájených na 1 cm klínky
    400 gramů
  • cukru
    200 gramů
  • bílého vinného octa
    100 gramů
  • pepře černého, mletého
    2 špetky
  • mleté skořice
    2 špetky
  • portského vína
    100 gramů
  • pepř černý, mletý
    1 čajová lžička
  • mořské soli
    1 čajová lžička
  • nového koření
    1 čajová lžička
  • mikrozeleniny
    20 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 713.7 kcal / 2985.9 kJ
Protein 24 g
Tuk 47.6 g
Sacharidy 43.7 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 17.2 g
Sodík 2692.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...