
Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Příprava 30min
Celkový 10hod. 30min
16 porcí
Suroviny
Masová terina
-
kachních jater foie gras, polovařených300 gramů
-
mletého nového koření½ čajové lžičky
-
soli2 polévkové lžíce
-
mletého černého pepře2 špetky
-
koňaku armagnacu1 polévková lžíce
-
sušených fíků150 gramů
-
uzené slaniny, na plátky350 gramů
-
čerstvé petržele pouze lístky3 snítky
-
mletého vepřového masa450 gramů
-
mletého kuřecího masa350 gramů
-
smetany150 gramů
-
brandy40 gramů
-
soli1 rovná čajová lžička
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
pistáciových oříšků, neslaných, loupaných nebo solených50 gramů
Fíkové chutney
-
cibule napůl100 gramů
-
fíků nakrájených na 1 cm klínky400 gramů
-
cukru200 gramů
-
bílého vinného octa100 gramů
-
pepře černého, mletého2 špetky
-
mleté skořice2 špetky
-
portského vína100 gramů
-
pepř černý, mletý1 čajová lžička
-
mořské soli1 čajová lžička
-
nového koření1 čajová lžička
-
mikrozeleniny20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
713.7 kcal /
2985.9 kJ
Protein
24 g
Tuk
47.6 g
Sacharidy
43.7 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
17.2 g
Sodík
2692.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Švédský stůl na Silvestra
11 recept
Česká republika
Česká republika