
Zařízení & příslušenství
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
Příprava 1hod. 25min
Celkový 6hod. 5min
8 portions
Suroviny
-
cashews8 oz
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaves destemmed1 ½ oz
-
grapeseed oil2 oz
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water5 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
agave1 oz
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil2 oz
-
curry powder2 tbsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
salt1 tsp
Potato Breads
-
water30 oz
-
potatoes peeled and cubed (2 in.)15 oz
-
fresh dill fronds (approx. 1 bunch)1 oz
-
fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
-
all-purpose flour15 oz
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)16 oz
-
avocados peeled, sliced in wedges4
-
microgreens to garnish
-
edible flowers to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
1170.4 kcal /
4896.7 kJ
Protein
14.2 g
Tuk
94.3 g
Sacharidy
73.8 g
Vláknina
11.8 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sodík
564.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 recepty/-ů
USA
USA