Avocado Tikka (Matthew Kenney)
TM6

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

5.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 8 oz cashews
  • water, to soak

Curry Leaf Oil

  • 1 ½ oz fresh curry leaves, destemmed
  • 2 oz grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Curry Leaf Yogurt

  • 5 oz filtered water
  • 1 oz apple cider vinegar
  • 1 oz agave
  • 1 tsp sea salt

Tikka Sauce

  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 2 tbsp curry powder
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tsp salt

Potato Breads

  • 30 oz water
  • 15 oz potatoes, peeled and cubed (2 in.)
  • 1 oz fresh dill fronds (approx. 1 bunch)
  • fresh curry leaves, destemmed (approx. 1 handful)
  • 15 oz all-purpose flour
  • 16 oz extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
  • 4 avocados, peeled, sliced in wedges
  • microgreens, to garnish
  • edible flowers, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
4896.7 kJ / 1170.4 kcal
Protein
14.2 g
Sacharidy
73.8 g
Tuk
94.3 g
Nasycený tuk
14.4 g
Vláknina
11.8 g
Sodík
564.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty