Avocado Tikka (Matthew Kenney)

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

5.0 7 hodnocení
Příprava 1hod. 25min.
Celkový 6hod. 5min.
8 portions

Suroviny

  • cashews
    8 oz
  • water to soak
Curry Leaf Oil
  • fresh curry leaves destemmed
    1 ½ oz
  • grapeseed oil
    2 oz
  • sea salt
    1 pinch
Curry Leaf Yogurt
  • filtered water
    5 oz
  • apple cider vinegar
    1 oz
  • agave
    1 oz
  • sea salt
    1 tsp
Tikka Sauce
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • curry powder
    2 tbsp
  • apple cider vinegar
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
Potato Breads
  • water
    30 oz
  • potatoes peeled and cubed (2 in.)
    15 oz
  • fresh dill fronds (approx. 1 bunch)
    1 oz
  • fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
  • all-purpose flour
    15 oz
  • extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)
    16 oz
  • avocados peeled, sliced in wedges
    4
  • microgreens to garnish
  • edible flowers to garnish

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 564.7 mg
Protein 14.2 g
Kalorie 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
Tuk 94.3 g
Vláknina 11.8 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sacharidy 73.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...