Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

3.9 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 3 brins de persil frais, équeuté
  • 25 g de beurre
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • pommes de terre (volitelně) pour le service
  • filet de jus de citron (volitelně) pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 740.5 mg
Protein 31.5 g
Kalorie 1194 kJ / 285.5 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 4.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...