Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil frais, équeuté
- 25 g de beurre
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- pommes de terre, pour le service (volitelně)
- filet de jus de citron, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 740.5 mg
Alternativní recepty
Poisson vapeur, riz et légumes sauce au curry
40 min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Purée mousseline
40 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Gratin de poisson et pommes de terre
1h 10min
Calamars sous-vide
4h 15min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1 godz. 45 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min