Kompatibilní verze
Omelette con contorno di spinaci e riso croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di spinaci freschi in foglia
-
2
fette di prosciutto cotto
nebo 2 fette di formaggio - olio extravergine di oliva q.b.
- gocce di succo di limone, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1124.5 kJ / 268.8 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 462.8 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30min
Omelette prosciutto e funghi
1h
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Asparagi in crosta
2h 15min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Lasagne alla bolognese
2h 15min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min