Kompatibilní verze
Omelette con contorno di spinaci e riso croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di spinaci freschi in foglia
-
2
fette di prosciutto cotto
nebo 2 fette di formaggio - olio extravergine di oliva q.b.
- gocce di succo di limone, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1124.5 kJ / 268.8 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 462.8 mg
Alternativní recepty
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Omelette prosciutto e funghi
1h
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30min
Vellutata di carote con omelette
30min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Torta salata asparagi e provola
1h 30min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Involtini di tacchino con riso basmati
40min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Cous cous melanzane, zucchine e tacchino
45min