Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf
- 130 g de beurre de tourage
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 298 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Pains aux raisins
20sa 15 dk
Baguette viennoise
2j 30 menit
Pain de mie moelleux
4h 15min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pains à burgers américains
3h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche Nanterre
4h 15min