Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 812 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tempuras de courgette et d'aubergine
45 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Nids de pommes de terre à la crème fraîche et au saumon fumé
2 godz. 40 min
Tielle sétoise
3h 30min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Saumon gravlax à la betterave
24h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Magret de canard séché aux épices
360 Std.
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Acras de morue
24h