Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 812 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Beurre d'estragon
10 Min
Bars en croûte feuilletée
3ωρ.
Sauce béarnaise
20min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Magret de canard séché aux épices
360h
Tartare de daurade et blinis
1h 35min
Saumon gravlax
60ωρ. 30 λεπτ.
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min