Petits pâtés de Pézenas

Petits pâtés de Pézenas

4.6 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
  • ½ c. à café de sel et 3 pincées
  • 50 g d'eau
  • 200 g d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
  • 50 g de gras de porc ou d'agneau
  • 40 g de sucre roux
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 pincées de cannelle en poudre
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 1 œuf battu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 812 mg
Protein 19 g
Kalorie 2304.8 kJ / 553.5 kcal
Tuk 35.5 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 18.3 g
Sacharidy 38.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...