Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 812 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escargots aux graines de pavot
Žádné hodnocení
Acras de morue
24h
Bounty
10 Min
Poisson à la thaïe
1 Std.
Pho complet de bœuf
3h 50min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Beignets de spaghetti de pomme et crème anglaise à la vanille
25 Min
Dizé milé (beignets guyanais)
55 min
Sauce chien
10 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Hallot
4h