Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g couve coração de boi cortada em pedaços pequenos
- 150 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 150 g couve branca cortada em pedaços pequenos
- 800 g água, mais q.b. p/ escaldar
- 1 c. chá de sal
- 600 g ervilhas descongeladas
- 20 folhas de hortelã
- 10 g cebolinho
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 3 dentes de alho
- 60 g azeite
- 60 g alcaparras em conserva, escorridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 628.4 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 487.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omelete de claras com curgete
30min
Piza com base de lentilhas
30min
Arroz vaporizado
35 Min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 Min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40min
Arroz de frango com caril
40min
Salada de frango e abacate
25 min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55 Min
Massa com molho beringela e tomate
45min
Salada de cuscuz com beringela
30min
Penne com curgete e molho de feijão
35 Min