Überbackener Fenchel

Überbackener Fenchel

4.0 171 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Gouda mittelalt, in Stücken
    150 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
    700 g
  • Öl zum Einfetten
  • gekochter Schinken in Streifen
    100 g
  • Eier
    3
  • Senf
    1 geh. TL
  • Sahne
    100 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Pfeffer
    3 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1677 mg
Protein 22 g
Kalorie 1543 kJ / 369 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 7.4 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...