
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 369 kcal / 1543 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 1677 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glasierte Mairübchen
25min
Winter-Kabeljau
1hod. 30min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Schnelle Fenchelquiche
40min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1hod. 15min
Winterpuffer
40min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1hod. 15min
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40min