Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1677 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 Std. 45 Min
Gemüsetarte
1j
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 menit
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1j
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1j
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1j
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1j
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1j