Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudeln
- 320 g Linguine, Garzeit 10 Minuten (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 1 TL Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
Austernpilzsauce
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 60 g Butter, in Stücken
- 600 g Austernpilze, in sehr feine Streifen gezupft
- 1 TL Salz
- 100 g Rotwein, trocken
- 200 g Crème fraîche
- 10 g Speisestärke
- 1 TL Zitronenschale, fein abgerieben
- 1 geh. TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Paprika de la Vera
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2882 kJ / 689 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 929 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Spaghettinester mit Auberginencreme
40min
Pilz-Gemüse-Curry-Eintopf
30min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Auberginen mit Erdnuss-Kokossauce und Reis
1h
Spargelpesto
5 Min
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1 Std. 40 Min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20min
Kürbis-Pilz-Ragout
40min