Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Zwieback, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Fenchel, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt
- 2 Zweige Thymian
- 300 g Salsiccia, in Scheiben (1 cm)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 20 g Crema di Balsamico
- 50 g Butter, in Stücken
- 350 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2775 kJ / 663 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 1376 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 Std. 20 Min
Italienischer Linseneintopf
1u.
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1u.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1u.
Wirsing-Eintopf
40min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 min