Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 450 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Wasser, kalt
- 100 g Tahin
- 40 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 10 g Kapern, abgetropft
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Honig, flüssig
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 - 200 g Feta, in feinen Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1017 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1 godz.
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 godz. 20 min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 min
Sommerhummus
35min
Korma Paste
1 godz. 15 min
Orientalischer Brunch
1 godz. 20 min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 min
Gemüse-Hummus
10min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45 min