Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 450 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Wasser, kalt
- 100 g Tahin
- 40 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 10 g Kapern, abgetropft
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Honig, flüssig
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 - 200 g Feta, in feinen Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1017 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Palak Paneer mit Reis
45min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Orientalischer Brunch
1 Std. 20 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Hummus
10 Min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1u.
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1u.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min