Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 250 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di ceci in scatola o lessati, ben sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098.2 kJ / 262.5 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 969.1 mg
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Melanzane alla messinese
30 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Stufato di lenticchie
1h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30 min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 min
Patate schiacciate al forno
1h