Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de almendras crudas con piel
- 80 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de zumo de naranja
- ¼ de cucharadita de canela molida
- 2 cucharaditas de garam masala
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 30 g de jarabe de agave
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 60 g de arándanos rojos deshidratados
- 5 - 10 g de hojas de cilantro fresco (y alguna más para servir)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebada perlada
- 1200 g de agua
- 1 - 2 naranjas en gajos a vivo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 1186.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Curry vegano de berenjenas
50min
Ensalada de cebada con verduras de verano
40min
Dip de queso vegano
40min
Pasta con calabaza y kale
45min
Babaganush
2h
Guiso de lentejas y champiñones
45min
Hummus de lentejas
5 min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15 min
Hummus de remolacha
10 min
Muhammara
1h 10min