Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung

Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung

3.9 36 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
24 Stück

Suroviny

  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Wasser
    220 g
  • Trockenhefe (7 g)
    1 Pck.
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
    35 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • rote Paprika in Stücken
    150 g
  • Champignons
    100 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Harissapaste
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 150 mg
Protein 3 g
Kalorie 347 kJ / 83 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...