Kompatibilní verze
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porri al vapore
- 400 g di porri a rondelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Zuppa di patate, verza e fagioli
- 40 g di porro a pezzi
- 90 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 300 g di verza a listarelle
- 850 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 4 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- fili di erba cipollina fresca, tritati a piacere
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 308.3 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 701.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45min
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Zuppa di fagioli
40min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di cavolo cappuccio
50min