Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 filetti di sgombro (150 g cad.)
- 50 g di capperi sott'aceto
- 50 g di mandorle pelate
- 2 - 3 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2338 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 48.6 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 583.2 mg
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Triglie con marinata di capperi e olive
1u.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Triglie in salsa piccante
30 min
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1 godz. 30 min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min