Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
TM6

Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle

4.2 (37 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 4 filetti di sgombro (150 g cad.)
  • 50 g di capperi sott'aceto
  • 50 g di mandorle pelate
  • 2 - 3 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
  • 500 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2338 kJ / 558.8 kcal
Protein
28.6 g
Sacharidy
1.8 g
Tuk
48.6 g
Nasycený tuk
4.2 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
583.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty