Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle

Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle

4.3 51 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 4 filetti di sgombro (150 g cad.)
  • 50 g di capperi sott'aceto
  • 50 g di mandorle pelate
  • 2 - 3 rametti di timo limonato le foglioline lavate e asciugate
  • 500 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 583.2 mg
Protein 28.6 g
Kalorie 2338 kJ / 558.8 kcal
Tuk 48.6 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 1.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...