Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di broccoli a pezzetti
- 30 g di cipolla a pezzi
- 70 g di porro a pezzi
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di panna da cucina
- 30 g di pangrattato + q.b.
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 224.4 mg
Alternativní recepty
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Burger ceci e rucola
40min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Crostata salata multicolore
1h
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Minestra di orzo e funghi
1h