Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g coxa de frango s/ pele e s/ osso cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 60 g pão ralado
- 320 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 6 - 8 pés de salsa
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 3 ovos
- 5 - 6 c. sopa de farinha
- 300 - 400 g óleo
- 1 pitada de filamento de açafrão
- 40 g azeite
- 50 g brandy
- 1000 g caldo de galinha caseiro
- 700 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em fatias (8 mm aprox.)
- 2 - 3 c. sopa de salsa picada
- Nutriční hodnoty
- na 6 doses
- Kalorie
- 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
- Protein
- 163.8 g
- Sacharidy
- 214.9 g
- Tuk
- 172.1 g
- Nasycený tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 20.5 g
- Sodík
- 3560.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com funcho e salada de maçã
1h 20min
Tarte de carne com cerveja
1h 40 min
Rolo de carne
1óra
Strudel de maçã
1óra 45p
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40 min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2óra
Fritatas individuais com cebolo
50min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 godz. 25 min
Argola de carne picada
1h 40 min
Carne guisada desfiada com massa
6h 20min
Bochechas de porco lento
16h
Lombo de porco recheado
1h 30 min