Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de riz à grain court japonais
- 2 gousses d'ail
- 40 g de ciboules, partie blanche et verte, ciselées
- 20 g d'huile végétale
- 200 g de jambon blanc, coupé en morceaux (2 cm)
- 150 g de pak-choï (1 pak-choï), coupé en morceaux (3 cm)
- 360 g d'eau
- 10 g de vin de riz de Shaoxing
- 5 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja légère (claire)
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1817.7 mg
Alternativní recepty
Nouilles au curry et porc
50min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1 godz. 30 min
Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur
1 godz. 15 min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1hod. 5min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50min
Riz au bœuf et brocoli
50min
Rouleau de vermicelles cuit à la vapeur
35min
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Bœuf sauté aux légumes croquants
50min
Curry rouge de poulet aux légumes et lait de coco
55min
Sauté de champignons
55min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min