Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de riz à grain court japonais
- 2 gousses d'ail
- 40 g de ciboules, partie blanche et verte, ciselées
- 20 g d'huile végétale
- 200 g de jambon blanc, coupé en morceaux (2 cm)
- 150 g de pak-choï (1 pak-choï), coupé en morceaux (3 cm)
- 360 g d'eau
- 10 g de vin de riz de Shaoxing
- 5 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja légère (claire)
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1817.7 mg
Alternativní recepty
Côtes de porc grillées, houmous d’artichaut et crudités
12h
Tempeh teriyaki et légumes avec du riz
40 min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 min
Poulet sauce soja avec légumes verts
13 Std.
Sauté de champignons
55 min
Corn chowder maïs et lard
40 min
Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur
1 Std. 15 Min
Ramen aux lamelles de bœuf, légumes et nouilles de riz
30 min
Soupe au bœuf et nouilles chinoises
45 min
Riz au bœuf et brocoli
50 min
Laab kai (Salade au poulet)
35 min
Riz à l'asiatique aux œufs et aux légumes
50 min