![Cocción de alubias Cocción de alubias](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FA5543E-9E41-4623-A0F6-512A3F0ACBBB/Derivates/22C02171-F67C-40F0-9C93-54280CE21D63.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de alubias secas (judías blancas secas)
- 1000 g de agua fría (reserve 1 vaso de agua del remojo para cocer)
Cocción
- 1300 g de agua
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
nebo 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.) - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 338.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40 min
Nabos con patatas
1 Std. 50 Min
Verduras de raíz con quinoa (Cocción lenta)
3 Std. 15 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40 min
Guiso de verduras
45min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Arroz integral precocido
2h 30min
Cocción de garbanzos
9 Std. 40 Min
Acelgas con patatas
45min
Garbanzos con arroz
35min