Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de alubias secas (judías blancas secas)
- 1000 g de agua fría (reserve 1 vaso de agua del remojo para cocer)
Cocción
- 1300 g de agua
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
nebo 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.) - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 338.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bebida de avena con dátiles
20min
Judía blanca de ayuno
9ωρ. 15 λεπτ.
Cocción de garbanzos
9h 40 min
Papillote de pencas de acelga
30min
Macarrones integrales con lentejas
30min
Caldo de verduras
35min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1 Std. 5 Min
Acelgas con patatas
45min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min