Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů mrkve na čtvrtky
-
250 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
230 gramů vody
-
½ kostky drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
35 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
¼ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
339.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
784.1 kJ /
187.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Noky s kyselým zelím
50min.
Novoroční čočka s houbami
1hod. 5min.
Zelný salát s křenem
10min.
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1hod. 10min.
Koprová omáčka
20min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Bramboráky
45min.
Dušený špenát
25min.
Zelňačka
25min.
Dušená mrkev
20min.