Zařízení & příslušenství
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porties
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (volitelně) geraspt (zie tip)10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
42.5 g
Kalorie
2500 kJ /
598.2 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
28.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Black Collection
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Rijst met Zeevruchten
Žádné hodnocení
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min.
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Piadina uit Emilia Romagna
15min.
IJs van Mango en Passievrucht
12hod.
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Boemkool buffalo hapjes
35min.
Familie kip galette
1hod. 55min.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Žádné hodnocení
Quiche met Ricotta en Paprika
Žádné hodnocení
Pavlova-toren met gemengde bessen
5hod. 30min.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min.