Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 1 čajová lžička červené papriky, mleté
- 15 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 250 gramů fazolek zelených, čerstvých
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů brambora, na kostičky (2 x 2 cm)
- 250 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Pikantní fazolová polévka
11h
Eintopf se zelím a kroupami
1sa
Čočková polévka
1h 35min
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Kmínová polévka s bramborami
30 Min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Kulajda
40 Min
Kedlubnová polévka
35 Min