Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parelgerst en eieren
- 200 g parelgerst
- 800 g water
- 1 tl pindaolie
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 2 snuifjes zeezout
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
Nasi Goreng
- 2 teentjes knoflook
- 1 stengel vers citroengras, alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)
- 4 takjes verse koriander, in stukjes gesneden
- 120 g sjalotten, gehalveerd
- 5 g verse gember, geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)
- 15 g pindaolie
- 200 g wortelen, in stukjes gesneden (2 cm)
- 200 g rode kool, in stukjes gesneden (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g sojasaus light
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- 1 lente-ui, fijngehakt, voor de garnering
- 2 el gedroogde ajuin vlokken, voor de garnering
- ½ komkommer, overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren
- 2 tomaten, in partjes gesneden, voor de garnering
- sriracha sauce, naar smaak (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1750 kJ / 416 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Fruitige saladedressing
5min
Curryworst en linzen
1 Std.
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min