Kompatibilní verze
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucca
- 3 zucche piccole
Miglio
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di chicchi di miglio
- 60 g di uva passa
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 dado per brodo vegetale
- 50 - 60 g di olive denocciolate a rondelle
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto di nocciole e broccoli
- 100 g di nocciole
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 400 g di cimette di broccolo
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 832.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30min
Tortini di quinoa con avocado e pomodorini confit
45min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Insalata di quinoa e tofu
55min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Sorgo con pollo e peperoni (senza glutine)
1h 5min
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1h 20min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Tortini di quinoa
1h