Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cetriolo, pelato e a pezzi
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di menta fresca, le foglioline lavate
- 300 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 158.8 kJ / 38 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 436.4 mg
Alternativní recepty
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 min
Porri con salsa di soia alla senape
45 min
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
30 min
Crema di carote e mandorle
40 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Crumble alle prugne
1 Std.
Zuppa cremosa di melanzane e miglio
45 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 min
Gazpacho di carote
10 Min
Fudge alle arachidi salate
2u. 30min