Rote-Bete-Tarte
TM6

Rote-Bete-Tarte

3.5 ( 20 hodnocení )

Suroviny

  • 120 g Roggenmehl Type 1150
  • 100 g Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten
  • 100 g Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 1 ¼ TL Salz
  • 20 g Wasser
  • 20 g Olivenöl
  • 250 g Fenchel in dünnen Scheiben
  • 30 g Walnusshälften
  • 2 Stängel Dill abgezupft
  • 200 g Saure Sahne
  • 100 g Sahne
  • 3 Eier
  • 2 Eigelb
  • 200 g Ziegenfrischkäse
  • ½ TL Pfeffer
  • 300 g Rote Bete in Scheiben (5 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
466 kcal / 1948 kJ
Protein
14 g
Tuk
33 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
18 g
Sodík
568 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty