Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 20 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in dünnen Scheiben
- 30 g Walnusshälften
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Saure Sahne
- 100 g Sahne
- 3 Eier
- 2 Eigelb
- 200 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Rote Bete, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1948 kJ / 466 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20 min
Spinatpastete mit Ei
2h 30 min
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Möhren-Quiches
1h 10 min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Kürbis-Tarte
2h 35min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min