Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
-
160
g di porro a pezzi
nebo 160 g di cipolla bianca a pezzi - 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di mandorle pelate + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 150 g di birra chiara
- 5 g di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1809 kJ / 432.3 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 412.1 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Cannelloni alla zucca e provola
1 godz. 50 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40 min
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Risotto alla lattuga
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Palline cocco e lampone
3h