Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
-
160
g di porro a pezzi
nebo 160 g di cipolla bianca a pezzi - 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di mandorle pelate + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 150 g di birra chiara
- 5 g di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1809 kJ / 432.3 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 412.1 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Polpette di fave e pecorino
40min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min