Kompatibilní verze
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 997.3 mg
Alternativní recepty
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Platessa al pomodoro
30 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min