
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grüner Salat
- 120 - 150 g Salatgurke in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Rucola
- 40 g Blattspinat, frisch
- 2 - 3 Stängel Dill abgezupft
-
2 - 3
Stängel Minze abgezupft
nebo 2 - 3 Stängel Basilikum abgezupft - 60 g rote Zwiebeln halbiert
- 50 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 10 g Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Dill-Joghurt
- 2 - 3 Stängel Dill abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 - 300 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 - 3 Prisen Salz
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1700 g Wasser
- 50 g Weißweinessig
- 4 Eier
- 3 EL Butter
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ TL Sumak (volitelně)
- 2 - 3 Prisen Salz
- Toastbrot getoastet, zum Servieren
- Dill zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 341 kcal / 1426 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 462 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
In Avocado gebackene Wachteleier mit Tomaten-Avocado-Stampf
30min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Salat mit Rhabarber und knusprigem Hähnchen
40min
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40min
Feta-Hähnchen-Salat mit Karamell-Dressing
50min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1hod. 30min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1hod. 30min
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30min
Apfel-Millefeuille mit Feldsalat und Nüssen
20min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1hod.
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
1hod.