Toast mit Dill-Joghurt, grünem Salat und pochiertem Ei

Toast mit Dill-Joghurt, grünem Salat und pochiertem Ei

4.1 61 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

Grüner Salat
  • Salatgurke in Scheiben (2-3 mm)
    120 - 150 g
  • Rucola
    40 g
  • Blattspinat, frisch
    40 g
  • Dill abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Minze abgezupft
    2 - 3 Stängel
    2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
  • rote Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Koriander, gemahlen
    ¼ - ½ TL
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Zitronensaft
    10 g
  • Zucker
    2 - 3 Prisen
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
Dill-Joghurt
  • Dill abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Knoblauchzehe
    1
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    250 - 300 g
  • Salz
    2 - 3 Prisen
Pochierte Eier und Fertigstellung
  • Wasser
    1700 g
  • Weißweinessig
    50 g
  • Eier
    4
  • Butter
    3 EL
  • Paprika de la Vera
    1 TL
  • Chiliflocken, getrocknet
    ½ - 1 TL
  • Sumak (volitelně)
    ½ TL
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • Toastbrot getoastet, zum Servieren
  • Dill zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 462 mg
Protein 14 g
Kalorie 1426 kJ / 341 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...