Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Möhre, in Stücken (3 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, in Streifen (2 cm)
- 30 g Butter
- 80 g Perlgraupen
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Sahne
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Italienischer Linseneintopf
1h
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 Min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 Min
Sauerkrautsuppe
1h
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Spargeleintopf
45min
Graupensuppe
1h
Ritschert
1h
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h